Club Hípic EQUUS EMPORDÀ
Club Hípic EQUUS EMPORDÀ

Ramaderia  P.R.E. , C.D.E. i Hanoverians

La nostra ramadería està totalment enfocada en la cría i selecció de cavalls d'esport amb bons orígens, moviments elàstics i amb bona predisposició al treball.

Els nostres esforços estan centrats en produir animals aptes per a la doma clàssica, els salt i l'oci, dintre dels studbooks del PURA RAÇA ESPANYOL, el CAVALL D'ESPORT ESPANYOL i els HANNOVERIANS.

Disposem de dos sementals PRE de alta calitat, i d'eugues alemanes i espanyoles. Per als honneverians inseminem les nostres eugues amb sementals de la Hannover Verband amb semen fresc.

Les eugues i els poltres viuen totalment en llibertat en un grup familiar.

Els poltres són separats del grup entre els 8 mesos i l'any d'edat per a deslletar-los durant un període de 3 mesos, passats els quals les femelles tornen al grup i els mascles es separen en uns tancats acondicionats per ells fins que es castren.

Desde que neixen tenim cura dels seus aploms i de la seva salut ja que per l'esport és una cosa imprescindible. EL contacte amb l'home és constant peró sense agobiar-los.

El caràcter dels nostres poltres és extremadament amigable i col.laborador.

Quan cumpleixen els tres anys i mig, els tornem a separar del grup per entrar-los a les cuadres i començar la seva doma. Les primeres sessions són de doma natural per guanyar-nos encara més la seva confiança i així poder pujar al damunt sense estrés.

Posteriorment comencen la seva etapa de coneixements bàsics: ritme, relaxació, contacte, impulsió...

Veniu a coneixe'ns!

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© www.equusemporda.com

Llamar

E-mail

Cómo llegar